Muscatele si petuniile

muscate curgatoareAcestea, din ghivece, sunt dintre cele vechi si dintre cele care aveau ceva radacini cand le-am scos din paharelele in care am incercat inmultirea lor.Nu au multe flori,sunt mai toate albe,cele colorate nu au supravietuit,insa ceea ce am constatat dupa experienta aceasta cu inmultirea muscatelor curgatoare sunt doua lucruri:

1.doar dupa 2..3 ani vor fi asa cum erau aste aanul trecut,acolo in balcon si cu mult flori…ca atat le-a trebuit si lor sa ajunga in faza asta…https://elisagradinameadevis.wordpress.com/2008/12/29/muscate-curgatoare-la-schimb/

2. acestor muscate le place sa fie inghesuite la radacini,asa erau si astea din link si uite cele din lighean,care-s una langa alta,nici nu pot sa le numar,au multe flori si tot timpul.

La iarna o sa le tin la caldura.

muscate din butasi

din fereastra

Acest articol a fost publicat în flori, Gradina si gradinuta, Inmultirea plantelor și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Muscatele si petuniile

  1. Mariana zice:

    Netul e ocupat mai mereu!am o clipa:si te rog sa treci pe la mine sa-l votezi pe Brincus!O saptamana excelenta ,vin cind se poate sa citesc de muscate!te pup!

  2. Manole zice:

    Le place inghesuiala, ha??? 🙂
    Fete, nah! 😀 😀 😀

  3. Elisa zice:

    Manole,
    uite cum infloresc la inghesuiala? ha,ha,ha !Batranele,ca batranele…cu coatele-n ferestre la taifas 🙂

    N-ati plecat,inca?

  4. Elisa zice:

    Mariana,
    aha…o sa votez,normal 🙂

  5. SuKăRiT zice:

    Iar muşcate?! Bineee, treaba ta, da’… 😛

  6. Elisa zice:

    Cavalere,
    nu-s in fereastra,asta-i norocul meu,ca acolo nu le place si astfel nu fac rau 😀 Nici nu-s superstitioasa,nah…stai linistit 😆

Lasă un comentariu