Blueberry Cheesecake Brownies

Blueberry Cheesecake Brownies

Ingredients

For The Brownie:

200g butter 150g caster sugar
35g cocoa 2 eggs, beaten
90g plain flour, sifted

For The Cheesecake:

375g cream cheese (room temperature) 100g caster sugar
1 tsp vanilla essence 2 eggs, beaten
170g frozen blueberries

Method
1. Preheat oven to 170°C. Line a 20 cm by 30 cm brownie pan with baking paper.
To make the brownie, melt
butter in a saucepan, remove from heat and add sugar and cocoa. Stir well. Whisk
in beaten eggs, then fold
through sifted flour. Pour into prepared pan.
2. For the cheesecake, beat cream cheese, castor sugar and vanilla with a mixer
till smooth. Slowly add
beaten eggs, mixing well in between. Gently pour cheesecake mixture on top of
brownie mixture in pan. For
a marbled effect, using a fork, drag small amounts of brownie through the cheese
cake. Scatter blueberries
on top and bake for 40–50 minutes. Remove from oven and allow to cool before
cutting.

Ieri,nora mea, Andreea ,a fost sefa la bucatarie.Eu m-am delectat privind si invatand,caci niciodata nu-i prea tarziu ca sa inveti ceva.Prajitura este in premiera si a iesit parfumata,delicioasa si …putina.Oricum,eu am mancat doar o bucata,ieri.Pana si fiul meu, care le-ar fi mancat pe toate,dupa mancarea la wok destul de satioasa ,s-a abtinut.Mai e si azi o zi  .Azi gatesc eu varza cu carne de vita,tot in premiera caci eu stiu doar cu carne de porc sau fara carne.

Daca nu avem afine le putem inlocui cu zmeura,capsune sau alte fructe parfumate si moi.Se gassc congelate la supermarket.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Amintirile mele, Andreea gateste, Australia și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la Blueberry Cheesecake Brownies

  1. g1b2i3 zice:

    Ce bunatati si frumuseti!
    Mi-am amintit de o prajitura pe care o faceam pe vremuri cu blat de cacao, gem acrisor si bezea.Arata aproape la fel cu Blueberry Cheesecake Brownies! 🙂

  2. Pingback: Domenichino(21 octombrie 1581 – 16 aprilie 1641), pictor italian baroc « my heart to your heart

  3. Pingback: Optimism | Ioan Usca

  4. Elisa zice:

    Gabi,
    da,este buna.Gabi draga,daca la noi nu ar fi ciuma aia rosie sau neagra de politica toate ar fi bune si frumoase.

  5. DianaEmma zice:

    Arată delicios… 🙂

  6. Pingback: Dexign, la aniversare (II) « Mirela Pete. Blog

  7. Pingback: Dexign, la aniversare (I) « Mirela Pete. Blog

  8. Dumi zice:

    Findca veni vorba de esenta de vanilie din reteta. Baga la valiza o dticluta de „Pure vanila bean paste” sau macar cateva batoane de vanilie. Este adevarat ca sunt putin cam scumpe, dar sa vezi atunci finetea gustului. Tocmai am facut o Budincă cu macaroane şi brânză cu putina vanilie a la mama ei, asa sa am energie la comentat dar au navalit barbarii si am ramas cu buze maruntele asa ca ma voi hrani cu pozele tale.

  9. Dumi zice:

    P.S. Scuze de ortografie, alde vanilla si sticluta.

  10. nonalina zice:

    Felicitari,Andreea!

  11. Elisa zice:

    DianaEmma,
    da,este gustoasa si parfumata,adica a fost 🙂

    Dumi,
    ce bine ca mi-ai amintit!Chiar va rog sa-mi mai spuneti ce sa iau de aici caci fac o lista.Pana acuma am pe lista 2 plapume usoare,foarte usoare si pentru anotimpul cald de la noi este minunata, nici nu o simti pe tine,un cutit de ceramica,este scump ,peste 100 dolari si niste camasi pentru al meu,caci alea de i le-am adus din America si acum sunt bune,materiale faine si cusatura rezistenta,ma rog,am vazut si aici ceva….
    Deci,ce sa mai iau???

  12. Dumi zice:

    Cutite nu te sfatuiesc sa cumperi. Sunt scumpe si nu merita. Cauta Berghoff Romania si cu 100 iei tot setul. Iar daca vrei de acolo, eu sunt fan Buck, au si cutite de bucatarie. Poti taia si conserve cu ele. Ca tot vorbesc de conserve, eu mi-am luat un deschizator marca Kuhn Rikon switzerland Auto Safety LidLifter. Taie conserva lateral nu de sus in jos ca cela clasice si ramane o conserva cu capac. http://kuhnrikon.com/products/tools/tools.php3?id=206&show_tab=2#tab_loc . Nu le fac reclama dar eu i-mi doream scula asta de ani buni dar atunci era prea scumpa. Si cred ca sunt singurii care o produc. OK ma bucur daca am fost de folos.

  13. Elisa zice:

    Dumi,
    nu cutite,doar un cutit special din ceramica cu care nu-mi ciopartesc varfurile degetelor,atat,fiindca nu am vazut acasa asa ceva(drept e ca eu nici nu am prea umblat sa caut 😆
    Interesant cutit de conserve,insa ma intreb daca se regleaza pentru orice diametru si pentru orice forma a cutiei?

  14. Dumi zice:

    Acu ce sa spun. Fiecare cu preferintele lui. Noi sa fim sanatosi. Duminica placuta.

  15. Elisa zice:

    Dumi,
    multumesc frumos.Si tie o saptamana cu spor si bucurii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s