Insuportabil

Pentru mine este insuportabil sa-i mai aud pe oficialii de la putere si pe cei din televiziuni vorbind pe stil vechi.Nu mai pot sa-i aud spunand sute de milioane de lei vechi.Este o stupiditate atat de mare sa spui in loc de trei litere,adica M I I optsprezece litere,adica M I L I O  A N E   D E   L E I   V E C H I !!!!

Am mai scris o data pe tema asta,a mai trecut un an de atunci si nimic.Din ce in ce mai asiduu se pune accentul pe milioane de lei vechi,din ce in ce se vorbeste mai pe ocolite si mai mult ca sa spuna mai putin.Din ce in ce simt ca ma apropi de epoca de aur, de invatamantul politic unde se vorbea mult si nu se spunea nimic.Nu mai vreau.Nu mai pot.Am inceput sa urasc.Si ii urasc pe toti care spun la televizor MILIOANE DE LEI VECHI.Pe toti.M-au imbolnavit de nervi.

Iar noi oamenii le tinem isonul furandu-ne singuri caciula.Va rog macar pe voi cei care cititi candva aici sa incercati.E mai usor decat sa te lasi de fumat.E mai usor decat sa te lasi de mancat.Dar cred ca e mai greu decat sa te lasi de beut,ha,ha,ha!

NU EXISTA MILIOANE DE LEI VECHI.

EXISTA MII DE LEI

Ce scrie pe bancnota?Scrie 100 lei sau scrie un milion lei?

A…vi se pare ca sunt putini si vreti sa-i inmultiti din vorbe?Atunci ,bine,vorba disperatului .

Acest articol a fost publicat în Observatii curente din viata, Romania și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Insuportabil

 1. Laura zice:

  Ha, ha, draga Elisa, in Spania au trecut de la pesetas la euro acum aproape 10 ani si inca mai vorbeste lumea in milioane de pesetas iar in magazine preturile sunt scrise atat in euro cat si in pesetas chit ca moneta spaniola a fost scoasa de pe piata odata cu intrarea euro-lui… Pe mine ma apuca rasul cand ii aud. Si am ajuns la concluzia ca atata timp cat mai exista vreun exponent din generatia care a primit salarul in pesetas lumea tot asa va vorbi. Sti cum e cu calul batran…

 2. Vania zice:

  O fi insuportabil, dar eu nu pricep când mi se spune în lei noi. Tot cu milioanele…

 3. Elisa zice:

  Glumesti,da? Scrie pe bani,scrie pe bani nu trebuie sa te pricepi ha,ha,ha!

 4. Elisa zice:

  Laura,
  nu inteleg de ce te-a retinut la spam? 😦
  Da? deci sa ma obisnuiesc eu ca atat cat voi trai astia vor vorbi tot asa? Hmmm..grea incercare pe mine…
  La noi exista o explicatie logica si anume cei de la putere trebuie sa umfle””” anii ca sa se scoata insa ceilalti…???ceilalti nu au circumstante atenuante,dar deloc nu au… 🙂

 5. Elisa, buna dimineata!
  Ia-o mai incet. Vine primavara! Se aud gugustiucii..si tu ce faci? Suferi.
  Eu stiu cati bani am in poseta. Nu aud nimic din ce nu-mi face bine!( vorba sa fie.)

  O zi insorita , printre florile tale!

 6. Elisa zice:

  Gina,chiar ca-i buna 😉
  asa pe moment,doar cand ii aud.Si cum zilele astea numai despre asta s-a vorbit mi-a ajuns si am rabufnit.Sper sa fie si educativ,dar speranta mea este desarta.Merg pe srada numai despre milioane si salarii si pensii vorbeste lumea.Si era ,,adica este ,o zi de primavara minunata 🙂 Am deschis usile si ferestrele sa intre in casa c-am auzit ca iar coboram in cuva sinusoidei.
  Multumesc.Si eu iti doresc la fel 🙂
  Nu stiu de ce va retine spamul?Nu-s eu de vina….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s